Landets viktigste politiske verksted

Førsteside  »  Politikk  »  Landets viktigste politiske verksted
11. apr. 2016 Ingen kommentarer ›› Anders B. WerpFacebooktwittermail

Høyre har nettopp avholdt sitt landsmøte, landets viktigste politiske verksted. Gjennom tre dager har over tusen deltakere diskutert og utformet politikk.

Norge er i den mest utfordrende perioden på flere tiår. Arbeidsledigheten stiger. Det er arbeidsplassene i privat sektor som er utsatt. Nye arbeidsplasser i næringslivet må skapes.

Ingen andre partier er bedre enn Høyre til å lede landet gjennom denne omstillingen.

Vi vet at samferdsel er helt avgjørende for morgendagens verdiskaping. Derfor har vi økt samferdselsbudsjettet med 50 prosent siden regjeringsskiftet. Varer, personer og tjenester skal bevege seg raskt og trygt.

Høyre vet at kunnskap og forskning er arvesølvet i ethvert samfunn. Høyre er Stortingets fremste utdanningsparti. Vi har stått bak kunnskapsløftet og lærerløftet. Nå kommer satsningen på de yngste elevene i skolen. Regjeringen satser sterkt på at neste generasjon får med noe ekstra på veien gjennom livet, nemlig kunnskap. Vi har økt kunnskapssektoren med 66 mrd. kroner. Vi har sørget for en samlet offentlig innsats på forskning på over 30 mrd. i 2016. For første gang over 1% av BNP. Vi har sørget for 1 mrd. til videreutdanning av over 5.000 lærere.

Høyre vet at reduserte skatter øker investeringene. Derfor har vi sammen med stortingsflertallet gjennomført skatte- og avgiftslettelser på til sammen 19 mrd. kroner. Formuesskatten er redusert og ulempene for norske, private eiere er dermed blitt mindre. Arveavgiften er fjernet.

Høyre har løsningene, vi tar ansvar. Vi kan ikke, som venstresiden, bruke gamle løsninger på nye utfordringer.

Tag: , , , , , ,

Legg igjen et svar

Disse sidene benytter informasjonskapsler (cookies). mer informasjon

Dette stedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi den best mulige brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke dette stedet uten å endre dine innstillinger for informasjonskapsler eller trykker "Jeg forstår", aksepterer du dette.

Lukk